October 27, 2020

Curt Cleaver

No one knows curt cleaver like we do

Brandwerende kluizen – een must voor elke zakelijke onderneming

Voor degenen die een brandwerende kluis hebben, dan heb je zeker alle redenen om je niet echt druk te hoeven maken over het feit dat je waardevolle spullen gestolen worden. Maar heb je ooit geloofd over wat er waarschijnlijk in je waardevolle spullen zou kunnen gebeuren in geval van brand? Als u dacht dat uw ongevaarlijke de inhoud van een laaiend vuur zou kunnen beschermen, denk dan nog eens goed na; alles wat u zeker weet wanneer u uw kluis opent, kort nadat de open haard een hoop as is. Standaardkluizen worden alleen gemaakt om inbrekers op afstand te houden, om kostbaarheden niet te beschermen tegen vuur of water. Als u nu nadenkt over wat u zou kunnen doen om te garanderen dat de kostbaarheden veilig zijn en geen kosten met zich meebrengt in de mogelijkheid om schade aan te richten als gevolg van branden, dan is datgene wat u meestal wilt een veilige en gezonde open haard.

Brandwerende kluizen zijn speciaal gebouwde kluizen die hun inhoud isoleren en beschermen, zelfs als ze worden blootgesteld aan zeer hoge buitentemperaturen. Ze kunnen zijn gemaakt van exclusieve componenten van industriële kwaliteit, zoals keramische vezels, asbest en beton, allemaal georganiseerd in verschillende lagen en diktes. Deze kluizen kunnen producten beschermen die erin zijn opgeslagen vanaf elke plaats tussen de vijftig procent per uur tot vier uur, afhankelijk van hun temperatuurdragend potentieel. Haardbestendige kluizen worden in verschillende gangen geplaatst, afhankelijk van hun potentieel om extreme temperaturen te weerstaan ​​gedurende verschillende tijdsduren voordat de inhoud wordt afgebroken, gesmolten of aangetast.

Een van de meest veerkrachtige brandveilige kluizen is bestand tegen temperaturen van wel 2000 graden Fahrenheit en blijft de temperatuur binnen onder de 150 graden houden, vergezeld van verschillende grote impactkrachten en ook kleine explosies. Deze kluizen zijn praktisch onkwetsbaar voor de vernietiging die wordt veroorzaakt door handtoepassingen, zagen, boren, pikhouwelen, enzovoort. Alle haardvaste kluizen in de VS worden getest door het Underwriters Laboratory, een organisatie die producten en oplossingen voor zijn of haar bescherming controleert en ervoor zorgt dat ze voldoen aan de criteria.